Nem úszták meg

2023.10.06. 11:30

Ítéletet hozott a Fegyelmi Bizottság a Kajdacs–Szedres „főszereplőiről”

Ítéletet hozott az MLSZ Tolna Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága a múlt heti Kajdacsi SE–Szedresi SE harmadosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. A hat piros lapra összesen tizenhárom meccses eltiltás lett a válasz.

Teol.hu

Farkas Attila, a Kajdacsi SE labdarúgója négy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésről való eltiltást kapott a megyei szövetség Fegyelmi Bizottságától a múlt heti, Szedres elleni kiállításáért, míg a klub technikai vezetője, Deák Zoltán a következő három találkozón nem ülhet le a kispadra. A szedresieknél Bíró Andrást három, Rikkers Pétert kettő, Cseh Miklóst egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a szövetség.

Mint arról beszámoltunk, a vármegyei III. osztályú focibajnokság Kelet csoport szeptember 30-i, Kajdacsi SE–Szedresi SE találkozóján hatszor villant a piros lap, a hazaiaktól Farkas Attilát, Juhász Mátét és Deák Zoltánt, a vendégektől Bíró Andrást, Rikkers Pétert és Cseh Miklóst is idő előtt küldte le a pályáról, illetve a pálya széléről a játékvezető. Az esettel kapcsolatban megkérdeztük Makai Jánost, a játékvezetői bizottság elnökével készült interjút itt olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!