Labdarúgás

2023.10.25. 13:15

Kritikával illette edzőjét, kirakták a keretből a Paks kölcsönjátékosát

Nem szerepelt a BVSC-Zugló elleni meccskeretben Nagy Richárd, a Paksi FC-től nyáron a BFC Siófokhoz kölcsönbe távozó középpályása, miután a sonline.hu szerint kritikával illette vezetőedzőjét.

Berg Sándor

Nagy Richárd (jobbra) nem volt ott a Siófok hétvégi meccskeretében

Fotó: Lang Róbert

Testvérlapunk, a sonline.hu információi szerint kikerült a Balaton-parti egylet keretéből Nagy Richárd és az sem kizárt, hogy a döntés végleg, miután a portál úgy tudja, kritikával illette Dragan Vukmir munkáját. A somogyi lap hozzáteszi, a nyáron az élvonalbeli Paksi FC-től kölcsönbe érkezett középpályást húzóembernek szerződtették, ez is jól példázza a nyári átigazolási időszakban végzett munka minőségét.

A 29 éves labdarúgó nyolc bajnokin lépett pályára a Siófoknál az őszi szezonban (valamint ott volt a Budaörs ellen 2–1-re megnyert kupatalálkozón is), ebből hétszer a kezdőcsapatnak kapott helyet, de egyik mérkőzést sem játszotta végig. A bajnokságban a Budapest Honvéd (2–1) és a Szombathelyi Haladás (1–1) kapuját vette be, s ha a hír igaz, valószínűleg nem növeli ezek számát.

Az értesüléssel kapcsolatban a Nemzeti Sport Online megkereste Illés Jánost, a siófokiak klubigazgatóját, aki úgy fogalmazott: „Egyelőre nem tudok olyat mondani ezzel kapcsolatban, ami a nyilvánosságra tartozik. Amint konkrét fejlemény lesz az ügyében, tájékoztatni fogjuk a sajtót” – jelentette ki.

Az biztos, hogy nincsen jó formában Dragan Vukmir együttese, amely az utolsó négy bajnokiját elveszítette, köztük két alsóházi rangadót a Soroksár, legutóbb pedig az újonc BVSC-Zugló ellen. Ráadásul immár 296 perce gólképtelenek az NB II-ben, mindezeknek köszönhetően lecsúsztak a 16., kiesést eredményező helyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!