Férfi futsal NB III

2023.10.10. 10:01

Remek első félidő után második bajnokiját is behúzta a Tolna-Mözs (galériával)

Az első félidőben öt góllal is vezetett a Tolna-Mözsi FSE, végül 8–4-re legyőzte a komlóiakat a férfi NB III Délnyugati csoport második fordulójában.

Teol.hu

Sásdi Bence a tolna-mözsiek negyedik gólját a Komló ellen

Fotó: Kiss Albert

Nagy elánnal kezdte idei első hazai bajnokiját Ágics Péter együttese, szinte minden próbálkozásukban ott rejlett a gólveszély. Ennek okán az első félidőben öt tolna-mözsi gól akadt a baranyaiak hálójába, ami sok jót ígért a folytatásra is. 

A szünet után azonban visszaesett a hazaiak tempója, a védekezésük sem volt olyan stabil, mint az első húsz percben. A Tolna-Mözs győzelme azonban nem forgott veszélyben, így az előző idény végén az NB II-ből búcsúzó gárda második bajnokiját is megnyerve vezeti csoportját.

Kneller Balázsék október 16-án Sárbogárdon játszanak, majd utaznak Érdre, a következő hazai bajnokijukat október 30-án a Szigetszentmiklós ellen vívják.

NB III, Délnyugati csoport, 2. forduló
Tolna-Mözsi FSE–RX Holding Komló Futsal 8–4 (5–0)
Tolna, v.: Fehérvári (Bacsi, Topálszki)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Kneller, Paksi, Szabó G., Sásdi B. Csere: Dudoma, Fazekas T., Sára P., Keszthelyi, Hekfusz D., Ágics, Hekfusz R.
Komló: Raffai – Nagy N., Tukerics, Romvári, Kovács A. Csere: Biró, Erdős, Rádi, Szili A., Horváth Zs.
Gólszerző: Ágics (5., 8., 27.), Sára P. (15., 23., 38.), Szabó G. (10.), Sásdi B. (11.), illetve Biró (27., 36., 37.), Kovács A. (36.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában