Erősember

2023.12.26. 20:06

A régió legerősebb emberei jönnek a szekszárdi sportcsarnokba

Tamási és Bonyhád után Szekszárdon vetélkednek az erősemberek. December 30-án a városi sportcsarnokban mérik össze erejüket.

Teol.hu

Ifjabb Fekete László, a verseny szervezője

Fotó: Mártonfai Dénes

Ifjabb Fekete László édesapjával, valamint két testvérével, Miklóssal és Richárddal összesen 27 világbajnoki címmel büszkélkedhet. A sportember évek óta nagy sikerrel szervezi az erősemberek versenyét, a megmérettetéseken olyan versenyzők mérik össze tudásukat, akik hírből sem ismerik a mesterséges teljesítményfokozókat, igazi „parasztgyerekként” hagymán és szalonnán nőttek fel. 

Nyáron Tamásiban, nemrég pedig Bonyhádon rendezett versenyt, most szombaton pedig a szekszárdi sportcsarnokba jönnek el a „gladiátorok”, hogy szórakoztassák a közönséget. A programban kőgolyóemelés, koffercipelés, kocsitartás sziklacipelés, traktorgumiforgatás és kamionhúzás is szerepel – utóbbi versenyszámot természetesen a sportcsarnok előtt rendezik. 

A magyar indulók mellett általában cseh, szlovák, osztrák és horvát erősemberek is rendszeresen érkeznek. A vármegye erősemberei közül nyáron az ozorai Kovács Zsoltról is írtunk, de a fürgedi Krifkó Milán is szép eredményeket ér el.

A szombati verseny 14 órakor kezdődik, és a belépés ingyenes!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!