Kosárlabda

2023.12.10. 11:13

Djokics Zseljko: „Sok jó dolgot csináltunk, szomorúak vagyunk a vereség miatt”

Djokics Zseljko büszke a csapatára, mert mint mondja, erős rivális otthonában játszottak nagy meccset. Kathryn Westbeld szerint a szünet nem voltak hatékonyak centerposzton.

Teol.hu

Dubei Debóra (balról) és Alekszandra Sztanacsev csatázik

Fotó: Krizsan Csaba

Mint arról beszámoltunk, újabb magas hőfokú rangadót játszott a Tarr KSC Szekszárd, amely egy hete a bajnok Sopron Baskettel, szombaton pedig a Serco UNI Győrrel találkozott a női NB I-ben. Míg előbbit sikerült legyőzni, ezúttal nagy csatában egyetlen pont különbséggel alulmaradt a KSC.

„Nagyon jó mérkőzés volt, látványos, sajnálom, hogy kikaptunk – értékelt Djokics Zseljko – Bíztam benne, hogy palánk alatt jobban tudunk dominálni. A második félidőben ellenfelünk volt agresszívebb. Büszke vagyok a csapatra, mert nagyon erős riválissal játszottunk szoros meccset. Látszik, hogy az Euroligában szerzett tapasztalatokat a vereségek ellenére az ilyen hőfokú meccseken tudják kamatoztatni a győriek. Ezt a korábbi években mi is megtanultuk. Sok jó dolgot csináltunk, ezekkel elégedettek lehetünk, nyilván a vereség miatt kicsit szomorúak is vagyunk. Szeretném kiemelni a hangulatot, mindkét szurkolótábor rendkívül sportszerűen buzdította csapatát” – tette hozzá a szakember.

„Lassan kezdtük a meccset, az első félidőben próbáltuk a palánk alá helyezni a játékot, ami ekkor sikerült is. A második játékrészben viszont agresszívebbé váltak a hazaiak, és már nem voltunk annyira hatékonyak a centerposzton” – fogalmazott a 14 ponttal és 14 lepattanóval, erős dupla duplával záró amerikai Kathryn Westbeld. 

A szekszárdiak a bajnokságban jövő vasárnap a listavezető DVTK-Hun-Therm otthonában lépnek pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!