Teol.hu podcast

2023.12.17. 19:00

Rácz Petra szerint nem a mennyiség a fontos – podcast

Tartalmas időszak van az Alisca Taekwondo Klub háta mögött. Rácz Petra, a szekszárdi klub alapítója és vezetőedzője a minőségi sportra fekteti a hangsúlyt, ő volt legutóbbi podcast adásunk vendége.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Rácz Petra

Forrás: TEOL

„Ahogy mondani szokás, nem a mennyiség a fontos, azonban kialakult a klubban egy olyan csapat, ahol korosztálytól és nemtől függetlenül remekül együtt tudnak edzeni, készülni, és ami fontos, hogy fejlődni a sportolóink. Ez a nagyszerű összhang nemcsak az edzéseken, de a versenyeken is megmutatkozik, ahol egymást húzzák felfele és szurkolnak a másiknak.

Mindez az országos bajnokságon is megmutatkozott, minden versenyző nagyot küzdött, és akinél nem jött össze a nyertes meccs, ők is rendkívüli módon odatették magukat” – fogalmazott.

Az országos bajnokságon kívül beszélt nekünk a Taekwondo Weekendről is, ahol az Alisca Taekwondo Klub tizenkét indulója hat érmet gyűjtött, és szó esik a klub foglalkozásokon túli edzési lehetőségekről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!