Strandfoci

2023.12.24. 10:07

Történelmi Bajnokok Ligája-szereplés előtt áll a Bonyhád BFC

Júliusban történelmet írt a Bonyhád BFC azzal, hogy megnyerte Balatonlellén a Közép-európai kupa küzdelmeit, s ezzel kivívta a Bajnokok Ligája-szereplés jogát.

Teol.hu

Bölcsföldi Zoltán csapatvezető akkor úgy nyilatkozott, hogy húsz év munkája érett be. A völgységiek a román ACS West Dévát 7-0-ra verték, az Újhartyán BFC-től 8–7-re kaptak ki a csoportkörben. Az elődöntőben aztán 4–2-re verték a Garvittax csapatát, majd a fináléban 4–4 után büntetőkkel jobbnak bizonyultak az újhartyániaknál, visszavágva a csoportkörben elszenvedett vereségért. 

Most arról számolt be a klub a közösségi oldalon, hogy jövőre a portugáliai Nazaréban játsszák majd a Bajnokok Ligája mérkőzéseit. Az is eldőlt, hogy a völgységi srácok június 9. és 16. között mutathatják meg magukat Európa legjobb strandfocicsapatai között. 

Akkor podcast-adásunk vendége volt Szász Dávid vezetőedző és Bölcsföldi Zoltán csapatvezető, akik úgy nyilatkoztak, hogy nagyon várják már a történelmi bemutatkozást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!