Labdarúgás

2024.01.07. 13:35

A Paksi FC ezúttal Szegedre adta kölcsön edzőkritizáló játékosát

Siófok után ismét kölcsönadta Nagy Richárdot a Paksi FC, a középpályás a szintén másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál tölti majd a tavaszi szezont.

Teol.hu

Nagy Richárdot (fehérben) Szegedre adta kölcsön a Paksi FC

Fotó: Török Attila

Ahogy arra számítani lehetett, nem maradt a másodosztályban jelenleg csak 16. helyen álló BFC Siófok alkalmazásában Nagy Richárd, aki a tavaszi szezont már a szintén NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál tölti majd kölcsönben.

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, Nagy Richárd a Sonline információi szerint kritikával illette siófoki edzőjét, Dragan Vukmirt, ami miatt kirakták a keretből a 29 éves középpályást. Az őszi szezonban nyolc bajnokin két gólt jegyző, de egy mérkőzést sem végigjátszó labdarúgó utoljára októberben lépett pályára, NB II-es mérkőzéseinek számát tavasszal a feljutásra hajtó szegedieknél gyarapíthatja tovább.

Mint arról a Paksi FC hivatalos oldala említést tesz, Nagy Richárd 2020 nyarán Kaposvárról érkezett a csapathoz, ahol három szezonban 68 mérkőzésen szerepelt, ezeken hét gólt és húsz gólpasszt jegyzett. A szélső a 2022/2023-as szezon nyolcadik fordulójában szenvedett keresztszalag-szakadást, amiből az évad végére ugyan felépült, de a zöld-fehér szerelést azóta nem ölthette magára.

Szintén az atomvárosiakhoz kapcsolódó hír, hogy Bőle Lukács a bajnoki rivális Mezőkövesdhez szerződött.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!