Teremfoci

2024.01.16. 13:48

Az SHS Kft. lett az első az amatőrök dombóvári kupáján

Az SHS Kft. csapata nyerte meg a második alkalommal kiírt DLK Kupát.

Teol.hu

A tíz csapatot felvonultató amatőr tornán tíz csapat küzdött a helyezésekért, az SHS Kft. a fináléban 1–1-es rendes játékidő után büntetőkkel nyert a Brazilok nevű formáció ellen. A harmadik helyet a Dombóvári LK szerezte meg, miután a bronzmeccsen 3–0-ra legyőte az Alkoholisták csapatát. 

Kis Dániel szervező elmondta, egy rendkívül sikeres napon vannak túl, amelyen egy profi és egy amatőr tornát is lebonyolítottak a HEMI sportcsarnokában, ahol egész nap telt ház előtt zajlottak a meccsek. 

Az amatőr torna legjobb kapusa Végh Péter (Dombóvári LK) lett, a torna legjobb játékosának Pálfi Árpádot (Brazilok) választották meg, a gólkirályi címet Marton Roland (Alkoholisták) szerezte meg 6 góllal. 

Mint arról hírportálunkon már beszámoltunk, az Ági Boltja Kupa néven meghirdetett profi tornát a bonyhádi Bever Name csapata nyerte meg, miután a fináléban 1–0-ra legyőzte az Ági Boltja nevet viselő formációt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!