Íjászat

2024.01.01. 20:29

Hét celőkés íjász vehetett át elismerést a dombóvári banketten

Dombóváron adták át a Magyar Íjász Szövetség Dél-Dunántúli Régió Bajnokság győzteseinek és az év íjászainak járó elismeréseket.

Teol.hu

Hét paksi íjászt díjaztak a Dombóváron megtartott gálán

Fotó: Beküldött kép

Az óév utolsó előtti napján megtartott évzáró banketten a Paksi Celőke Íjász Egyesület versenyzői közül heten kaptak elismerést, a dunaföldvári Vallum Íjász Egyesületet hárman képviselhették a díjátadón, illetve a Tamási Íjász Egyesület egy versenyzőjét is köszöntötték. 

A paksiak közül utánpótlás kategóriában a pályaíjászoknál Kövi Dorka Eszter, illetve Kelemen István Ferenc bizonyult a 2023-as év legjobbjának. A felnőtteknél, Terep/3D kategóriában a nőknél Kun Alíz, a férfiaknál ifjabb Bóka László végzett az első helyen. 

A tavalyi évben régiós bajnoki címet szerzett ifjabb Bóka László (felnőtt, CU), Helfrich Patrik (junior, HU), Helfrich Zsolt (felnőtt, HU) és Gergely Ferenc (TR-RB, veterán).

A földváriak közül Szalma József történelmi íj kategóriában a felnőtteknél lett az év íjásza, Hoffer Mihály Ádám PB-HB kategóriában a miniknél, Hefkó Sándor pedig a felnőtteknél nyert a regionális bajnokságban. 

A tamási egyesület színeit képviselő Müller Olivér a felnőtteknél, a TR-RB kategóriában lett aranyérmes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!