Teremtorna

2024.01.20. 18:53

Nagy feltámadás után Váz-Bau Kupa-győztes a Kakasd SE!

Kétgólos hátrányból fordítva a Kakasd SE 3–2-re legyőzte a Bonyhád VLC-t a XX. Váz-Bau Kupa döntőjében, ezzel első ízben nyerte meg a tornát.

Berg Sándor

Története során először Váz-Bau Kupa-győztes a Kakasd SE

Fotó: Mártonfai Dénes

Fináléhoz beillő mérkőzést játszott egymással a Kakasd SE és a Bonyhád VLC, de a körítés is döntőhöz illő volt. Bemutatásokkor nagy ovációt kaptak a játékosok, akik ezt remek teljesítménnyel hálálták meg a szurkolóknak, méltó mérkőzést kerekítve a jubileumi tornának.

A két csapat a csoportkörben már összemérte erejét, akkor Sebestyén Miklós góljával a kakasdiak nyertek 1–0-ra. Ezt a „luxust” most nem engedte meg magának Sárai György együttese, amely Lizák Péter duplájával megnyugtatónak semmiképpen sem tűnő előnyt harcolt ki. Merthogy volt rá válasza a Kakasdnak, Márk Krisztián egyenlített, majd két perccel a vége előtt Adorján Áron éles szögből vette be Szűcs Krisztián kapuját. Amikor úgy tűnt, hogy nem születik döntés a rendes játékidőben, az utolsó másodpercekben Márk Krisztián „beállósként” sarokkal ismét betalált, ezzel

a Kakasd SE története során először nyerte meg a Váz-Bau Kupát.

A bronzmérkőzésen a címvédő Bátaszék SE 4–1-re legyőzte a Mórágyi SE-t.

A csoportkörről itt írtunk részletesebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!