Kézilabda

2024.01.13. 16:00

Eldőlt, hol folytatja pályafutását Szekerczés Luca

Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését az élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Moyra-Budaörs Handball együttesénél a bonyhádi Szekerczés Luca.

Berg Sándor

Szekerczés Luca két évvel hosszabbított az NB I-es Budaörsnél

Forrás: Moyra-Budaörs Handball

Szekerczés Luca felnőtt válogatottban és nemzetközi kupákban szerzett értékes tapasztalattal 2022 nyarán csatlakozott az első osztályú Budaörshöz, melynek színeiben eddig 44 bajnoki mérkőzésen 139 gólt szerzett. A Pest vármegyei klub honlapján jelentette be, hogy rutinos jobbátlövője további két évvel toldotta meg nyáron lejáró szerződését.

„Hosszú évek vándorlása után megtaláltam a helyemet Budaörsön. Maximálisan bejöttek a számításaim, mára az életem a klub és a város köré fonódott – nyilatkozta a budaörsi klub oldalán a 29 éves Szekerczés Luca. – Egy folyamatosan fejlődő, csodás, motivált csapat tagja lehetek. Nem csak ígéret volt, hogy rendezett a környezet és korrektek a feltételek. Megszoktam az új közeget, úgy érzem, idénre teljesen felvettem a fonalat és sikerült stabilizálni a teljesítményemet a pályán. Hosszú még az idei szezon, de jó úton járunk, hogy közös erővel, egységesen megvalósítsuk céljainkat. Örülök, hogy találkoztak az elképzelések, a szakmai stáb és a klubvezetés is a hosszabbítás mellett döntött. Maximálisan a kézilabdára koncentrálok, a következő két szezonban ugyancsak szeretnék hasznos húzóember maradni, akire lehet számítani akár éles helyzetekben is.”

A bonyhádi születésű jobbátlövő az UKSE Szekszárdnál ismerkedett meg a kézilabdával, majd a Ferencvárosban, Siófokon, Dunaújvárosban, az MTK-ban és Szombathelyen játszott. Németországban a Thüringer HC mellett a Metzingent erősítette a magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozott kézilabdázó.

Az NB I hetedik helyen álló budaörsiek legközelebb január 20-án a közvetlen rivális Dunaújvárosi Kohász KA-t fogadják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!