Labdarúgás

2024.02.05. 16:40

Győzelemmel nyitott a Nagymányok, folytatta jó sorozatát a Bonyhád és a Bátaszék

Sikerrel kezdte előkészületi mérkőzéseinek sorát a Nagymányoki SE, a Bonyhád Völgység LC, a Bátaszék SE és a Dombóvári FC győzelemmel, a Kakasd SE vereséggel folytatta felkészülését a tavaszi bajnokságra.

Berg Sándor

A bajaiakat is legyőzte a Bonyhád VLC (fehérben Cseh Tibor)

Fotó: Máté Réka

Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta le hétvégén a Bonyhád, a vármegyei I. osztály őszi bajnoka a második félidőben fordította maga javára a Baja elleni találkozót. A Váz-Bau Kupa-győztes kakasdiak az utolsó pillanatokban kapott góllal maradtak alul Kalocsán, míg a Bátaszék jó iramú mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott Tolnán.

A dombóváriak már negyedik felkészülési mérkőzésükön vannak túl, és Nagyatádon a harmadik sikerét szerezte Horváth Zoltán együttese. A Nagymányok ezzel szemben még csak most kezdték el az edzőmeccseinek sorát, Szász Dávid legénysége kezdésnek magabiztosan győzte le az aparhantiakat.

Eredmények
Bonyhád VLC–Bajai LC (megyei I.) 4–1 (1–1). Bonyhád: Szűcs K. – Heisler, Niklós R., Erdélyi Zs., Báló – Hock, Lerch, Deli, Márkvárt P. – Rogács, Pap R. Csere: Jerabek, Sásdi A., Cseh T., Molnár M., Antal, Sásdi B. A bonyhádi gólokon Báló, Deli, Erdélyi Zs. és Márkvárt P. osztozott.

Kalocsa FC (megyei I.)–Kakasd SE 3–2 (2–1). Kakasd: Ireczky – Réti, Guzorán, Mészáros, Török, Sztruhár, Kapéter D., Fürst, Gábor G., Farkas A., Márk A. Csere: Zsiga, Sebestyén M., Varga, Kovács, Mayer. A kakasdi találatokat Kapéter D. és Varga szerezte.

Tolna VFC–Bátaszék SE 1–3. Bátaszék: Tóth F. (Sági B., a szünetben) – Nagy Á. (Ligeti, a szünetben), Sümegi B., Borsi, Komjáti L. – Balogh B., Karaszi, Nagy Zs., ifj. Berényi Sz. – Birtalan D., Tóth B. Gólszerző: Karaszi, Tóth B., ifj. Berényi Sz.

Nagymányoki SE–Aparhanti SE 5–1. A nagymányoki gólokat Lajos D. (2), Pál I., Kertész G. és Bognár S. szerezte.

Nagyatádi FC (megyei I.)–Dombóvári FC 1–2 (1–1). A dombóvári gólokat Borbély Á. és Párkányi Zs. lőtte.

Az NB III-as csapataink hétvégi felkészülési mérkőzéseiről itt írtunk bővebben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!