Teremfoci

2024.02.19. 14:00

Idén sem lesz címvédés a madocsai teremtornán – képgalériával

Kialakultak a helyosztók párosításai a Madocsai Teremlabdarúgó-tornán, szombaton a rekordbajnok Sarki Kocsma és az MNKK vívja a döntőt.

Teol.hu

A sötét mezes MNKK-nak idén összejött a döntő

Fotó: Molnár Gyula

A csoportkör után a rájátszásban sem hazudtolták meg magukat a csapatok. A kilencedik hely két mérkőzés alapján dől el, itt a Lelkesek szerzett minimális előnyt a Fitt Boys ellenében, de a „középházban” és a felsőházban is nagy csaták után dőltek el a helyosztós párharcok.

A Deportivo nem bírt a PKO Trans gárdájával, melynek győztes gólját Knap Zoltán kapuskirúgásból szerezte, így a tavalyi döntős idén csak a hetedik helyért mérkőzhet. Az újoncok meccsén, vagyis a LFK–Gerjen Bulls összecsapáson előbbi csapat örülhetett.

A tavalyi elődöntőt elbukó MNKK ezúttal sikerrel járt, magabiztosan nyert a lelkes Herczig és Társa gárdája ellen. A másik elődöntőben az elmúlt évben is ebben a körben egymással csatázó Németkéri Barátok a többszörös bajnok Sarki Kocsmával vívott vérre menő csatát. A félidőben még Horváth Ádám góljával a Németkér vezetett, azután a második félidőben három gólt kapott, így ezúttal a címvédő lemarad a döntőről.

A tornán legutóbb 2019-ben a Sarki Kocsma védett címet, egy évvel később a Young Boys, – a koronavírus-járvány után – 2022-ben az SZP asztalos, tavaly a Németkéri Barátok ülhetett fel a trónra.

Rájátszás, eredmények
A 9. helyért, 1. mérkőzés: Lelkesek–Fitt Boys 5–4. Gólszerző: Pergel K. (2), Balogh Cs. (2), öngól, illetve Dömötör T. (2), Zemkó Á., Berek B.
Az 5-8. helyért: Deportivo–PKO Trans 3–4. Gólszerző: Varga Z., Pilisi P. Zsinkó Zs., illetve Princz G.(2), Bognár D., Knap Z. LFK–Gerjen Bulls 4–3. Gólszerző: Farkas P. (3), Blága Cs., illetve Kuti K. (3)
Elődöntők: MNKK–Herczig és Társa Bt. 3–1. Gólszerző: Kovács E., Eke I., Cseh T., illetve Szabó B. Németkéri Barátok–Sarki Kocsma 2–3. Gólszerző: Horváth Á. (2), illetve Araczki A., Blatt P., Fröhlich R.

A helyosztók programja
A 9. helyért, 2. mérkőzés: Lelkesek–Fitt Boys 16.30
A 7. helyért: Deportivo–Gerjen Bulls 17.20
Az 5. helyért: LFK–PKO Trans 18.10
Bronzmérkőzés: Németkéri Barátok–Herczig és Társa Bt. 19.00
Döntő: MNKK–Sarki Kocsma 19.50

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!