Labdarúgás

2024.02.13. 08:00

Máté Csaba NB I-es csapat kispadján térhet vissza a futballba

Az NB I-ben jelenleg nyolcadik helyen álló Diósgyőri VTK vezetőedzője lehet a szekszárdi születésű Máté Csaba, számolt be róla a Sportal.

Teol.hu

Miskolcon irányíthat Máté Csaba

Fotó: Szabó Miklós

A Ferencváros éléről tavaly szeptemberben váratlanul távozó Máté Csaba az egyik fő jelölt az élvonalban szereplő Diósgyőr kispadjára, értesült róla a Sportal. Az oldal megjegyzi, hogy Dejan Sztankovics kinevezése óta gyakorlatilag „szabadon igazolható” a szekszárdi születésű tréner, és a hírek szerint Miskolcon sokan úgy vélik, nem sokáig marad munka nélkül.

Az 54 éves szakembert, aki a rekordbajnoknál Ricardo Moniz, Thomas Doll, Szergej Rebrov, Peter Ströger és Sztanyiszlav Csercseszov munkáját is is segítette, megbízott edzőként pedig tíz mérkőzésen irányította az FTC-t, korábban a Fehérvárral boronálták össze, miután a helyszínen tekintette meg a csapat egyik bajnoki mérkőzését.

Decemberben a bátaszéki Fenyő Kupán portálunknak úgy fogalmazott, várja az új kihívást és reméli, hogy az már 2024-ben megtalálja őt. Nem kizárt, hogy a kihívás piros-fehér szerelésben érkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!