Labdarúgás

2024.03.31. 19:55

A PEAC elleni győzelmével visszaugrott a dobogóra az FC Dunaföldvár

Két Tóth is eredményes volt a dunaföldváriaknál a PTE-PEAC elleni bajnokin: Máté kezdte, Ákos fejezte be a gólgyártást.

Teol.hu

Bartha László (szemből) és a földváriak újra a dobogón

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A papírformának megfelelően két góllal legyőzte a pécsieket az FC Dunaföldvár, amely a nagykanizsaiak Szentlőrinc elleni pontvesztésével (3–3) visszavette a harmadik helyet a zalaiaktól a bajnoki tabellán. A fordulóban a tolnai gárdák közül csak a földváriakak sikerült nyerniük, a Szekszárd és a Paks II döntetlenre végzett, a majosiak pont nélkül maradtak. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 22. fordulóban
FC Dunaföldvár–PTE-PEAC 2–0 (1–0)
Dunaföldvár, v.: Holczbauer F. (Keszthelyi T., Hegedüs-Baráth N.). Dunaföldvár: Vukman – Berekali, Horváth A., Bartha, Kövesdi P. (Dorogi, 79.), Tóth Á. (Ladányi P., 79.), Gál, Ladányi V., Görög, Urbán P. (Keringer, 56.), Tóth M. (Keresztes B., 66.). Vezetőedző: Varga Balázs. PTE-PEAC: Pölöskei – Than, Bozóki (Orbán K., 79.), Hawkins, Gelencsér, Grósz (Schuszter, 67.), Kása (Bischoff, 79.), Leidl, Lezsák, Takács M. (Lódri, 79.), Ikladi. Vezetőedző: Kardos Ernő. Gólszerzők: Tóth M. (21.), Tóth Á. (55.). 

A dunaföldváriak jövő vasárnap a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában lépnek pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!