Darts

2024.03.06. 18:30

Egy ezüstöt és egy bronzot hoztak el Komlóról az aliscások

Két érmet is elhoztak Komlóról az Alisca Darts versenyzői.

Teol.hu

Juhász Ádám (középen) bizonyult a legjobb szekszárdinak a komlói versenyen

Fotó: Beküldött kép

A Magyar Darts Liga negyedik fordulójának meccseit rendezték a baranyai városban, ahová harminckét játékos érkezett, hogy megméresse magát. A szekszárdi színeket nyolcan képviselték, Haáz Gergő, Kelemen István, Juhász Ádám, Hajdu Sándor, Horváth Andor, Fehér János, Sára Krisztián és Adorján Ádám állt oda a dobóvonalhoz. 

A 16-os főtáblára heten is felküzdötték magukat, a legtovább a két Ádám, Juhász és Adorján jutott. Az elődöntőben éppen egymás ellen játszottak, a küzdelemből ezúttal Juhász jött ki jobban. A döntőben a kiváló formába lévő Vadas Róbert ellen, 1–0-s vezetés után már nem tudott mit kezdeni ellenfelével, de az ezüst is szépen csillog. 

A legeredményesebb női versenyző a Pécsi DC színeit képviselő Horváth Valéria lett, míg a legmagasabb kiszállót Binder Richárd (Mesterhármas DC) jegyezte, aki 164 pontról (!) tudta lenullázni a villanytáblát.

A végeredmény: 1. Vadas Róbert (Szombathelyi DC), 2. Juhász Ádám (Alisca Darts), 3. Adorján Ádám (Alisca Darts) és Somogyi István (Darányi DK). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!