Strandfoci

2024.03.07. 16:55

Támogatókat gyűjt, hogy Magyarországot is képviselhesse a világban a Bonyhád BFC

Az idei évben a Bonyhád BFC képviselheti Magyarországot a Bajnokok Ligájában és a klubvilágbajnokságon. Hogy ez megtörténhessen, a strandlabdarúgó csapat támogatókat gyűjt.

Teol.hu

Tavaly bajnoki címet szerzett a bonyhádi csapat

Forrás: Bonyhád BFC

Magyarország egyik legeredményesebb strandlabdarúgó csapatának mondhatja magát a Bonyhád BFC, amely négy ezüst- (2010,2013, 2015, 2022) és öt bronzérem (2007, 2011, 2014, 2016, 2018) után a tavalyi évben felért az Országos Strandlabdarúgó Bajnokság csúcsára.

A magyar válogatott játékosokkal büszkélkedő, az utánpótlás korosztályban összesen tizenhat érmet (hat arany, hét ezüst, három bronz) bezsebelő együttes a bajnoki cím mellett jogot szerzett arra, hogy idén Magyarországot képviselje a sportág Bajnokok Ligájában, a klubvilágbajnokságon és a Közép-európai Kupában. A hazai sorozatokban (bajnokság, Magyar Kupa) való részvétellel együtt az egyesület éves költségvetési tervezete harmincmillió forint, aminek fedezésére támogatókat keres.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!