Nyilatkozatok

2024.04.08. 07:58

Bognár György odaszúrt a Fradinak, majd gratulált a bajnoki címhez

Nem először szólt oda a rekordbajnok Ferencvárosnak a Paksi FC vezetőedzője. Bognár György szerint a játékvezető több kétes szituációban is a fővárosiakat segítette ítéletével.

Teol.hu

Bognár György, a paksiak vezetőedzője számított ekkora nyomásra, szerinte a Ferencváros bármelyik hazai csapat ellen képes erre. Hozzátette, sokkal többet tett a győzelemért a vendéglátó, az ő játékosai becsülettel játszottak, védekeztek, de a futball nem volt benne a játékukban. Ugyanakkor nehezményezte, hogy szerinte nem kaptak egyenlő feltételeket, Karakó Ferenc játékvezető több kétes szituációban is a Ferencváros előnyére tévedett.

Bognár György több játékvezetői ítélettel nem értett egyet
Bognár György több játékvezetői ítélettel nem értett egyet
Fotó: Árvai Károly

„Segíteni kéne a játékvezetőnek a Ferencvárost abban, hogy BL-csoportkörbe jusson, mert amikor idejön a Klaksvík, meg az Olimpiakosz, a fetrengést ott már nem díjazzák, és ezt nagyon sérelmesnek találom a részünkről – mondta a vezetőedző az M4 Sportnak, majd a mérkőzésen uralkodó feszültségről azt mondta, nem ezért jöttek a Groupama Arénába. – A mérkőzés előtt fel is mentettük a játékosokat, tudjuk, hogy a Ferencváros megnyeri a bajnokságot, amihez egyébként gratulálok.”

A korábbi 50-szeres válogatott szakember nem először szúrt oda a rekordbajnoknak: először a Fradi decemberi legyőzése után jegyezte meg, hogy magyar edzővel lett őszi első a Paks, majd a téli szünetben egy interjúban megjegyezte, a szertárossal is elérné az akkori eredményeket a fővárosi egylet.

A Ferencváros ellen 1–0-s vereséggel a Paks immár négy mérkőzés óta nyeretlen az NB I-ben, ebből a legutóbbi hármat elveszítette. Böde Dánielék szombaton „ezüstrangadón” fogadják a Fehérvárt, győzelem esetén nyolc pontra növelnék előnyüket riválisukkal szemben, egy újabb vereséggel viszont veszélybe kerül a második helyük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!