Labdarúgás

2024.04.01. 10:04

Bognár György elismerte, hogy megint gyengén játszott a Paksi FC

A Paksi FC vezetőedzője elismerte, hogy gyengén játszottak az Újpest ellen, de hozzátette azt is, hogy nem érdemeltek vereséget.

Teol.hu

Egymás után a második 2–1-es vereségét szenvedte el a Paksi FC, amely a diósgyőri fellépése után saját pályáján az Újpesttől is kikapott. 

„Ma is gyengén játszottunk. Nem volt bennünk átütőerő. A letámadásunk sem működött. Nem voltunk elég agresszívek. Az első félidőben nagyon passzív volt a játékunk. Sokat játszottunk hátrafelé, nem voltak helyzeteink. Így nehéz meccset nyerni”sorolta Bognár György, mi minden hiányzott a Paksból, hozzáfűzve, hogy középpályás labdaszerzéseik szintén, amiből máskor veszélyesen indulnak. Leszögezte, ettől függetlenül a látottak alapján nem érdemeltek vereséget – de győzelmet sem. 

„Az Újpest a második félidőben nem is nagyon volt a kapunk előtt és mégis nyertek. Ez bizonyítja: a futballban helyzet nélkül is lehet nyerni.”

A szünetet követően a becserélt Böde Dániellel rövidebb szakaszra veszélyesebbé váltak, de az sem tartott ki. 

„Öt-tíz percig jól nézett ki, de a kilencvenből öt-tíz perc az igen kevés”értékelt a szakvezető, aki ismét elmondta, nincs tragédia, az önértékelésük a helyén, így elismerik, a teljesítményük ezúttal sem lehetnek elégedettek. 

A paksiakra nem vár könnyű meccs a hétvégi fordulóban sem, hiszen a címvédő és listavezető Ferencváros vendégei lesznek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!