Labdarúgás

2024.04.06. 19:21

Bölcskét is bevette és tovább növelte előnyét az élen a Bonyhád – galériával!

A Bonyhád VLC mellett paksi és dombóvári siker született a Tolna Vármegyei I. osztály 7. fordulójának szombati játéknapján.

Teol.hu

Bölcskén is veretlen maradt a Bonyhád VLC

Fotó: Molnár Gyula

A bonyhádiak Deli Dániel és Pap Roland góljával 2–0-ra győztek Bölcskén, ezzel négy pontra növelték előnyüket a tabella élén. A völgységiek újabb sikerükkel már huszonkét bajnoki óta veretlenek, három döntetlen mellett ez volt a tizenkilencedik győzelmük. A rangadó krónikájához hozzátartozik, hogy a vendéglátó – Báló Tamás lehetséges kezezésénél – a második játékrészben, még 0–1-es állásnál egy vitatható tizenegyest számon kérhet a játékvezetőn.

Eltiltás miatt vezetőedzőjét nélkülöző bátaszékiek sorozatban harmadik mérkőzésükön maradtak nyeretlenek vendéglátóként: a Kakasd elleni vereség (2–4) és a Bonyhád elleni 1–1-es döntetlen után ezúttal egy hajrában kapott góllal szenvedtek vereséget a Dombóvártól.

Az előző idényben még másodosztályú együttesek csatájából az ASE Paks jött ki győztesen, miután az első félidő ráadásában kiegyenlített, a második elején fordított, a hajrában pedig bebiztosította sikerét a Nagymányok ellen.

A Kakasd SE–Mórágyi SE mérkőzést vasárnap 16 órakor rendezik.

Tolna Vármegyei I. osztály, 7. forduló
Bölcskei SE–Bonyhád VLC 0–2 (0–1). Bölcske, v.: Éreth (Tinnyei, Verbászi). Gólszerző: Deli D. (45+1.), Pap R. (87.). Kiállítva: Rácz Zs. (90., Bölcske)
Bátaszék SE–Dombóvári FC 0–1 (0–0). Őcsény, v.: Álló (Maczik, Kapéter J.). Gólszerző: Hetesi (88.). Kiállítva: Pataki (57., Dombóvár)
ASE Paks–Nagymányoki SE 4–1 (1–1). Paks, v.: Allaga (Szabó G., Arató). Gólszerző: Timár (45+1., 86.), Farkas P. (62.), Prantner Z (80.), illetve Lajos D. (26.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!