Női futsal

2024.04.06. 15:16

Elvette a címvédő pályaelőnyét a bajnoki elődöntőben a Tolna-Mözs!

A 2F-Bau Tolna-Mözs női csapata 2–1-re győzött a DEAC vendégeként az élvonalbeli futsalbajnokság elődöntőjében, ezzel elvette a címvédő pályaelőnyét.

Berg Sándor

Háborúba indult, és az első csatát megnyerte Reveland Zoltán együttese az egyik fél második győzelméig tartó párharcban. A tolna-mözsiek az első félidő derekán az alapszakasz gólkirálynője, Folk Zsuzsanna góljával került előnybe, majd nem sokkal később a születésnapos Krascsenics Petra is betalált. A szünet után korán jött a szépítés Üveges Katalintól, de újabb gól már nem született.

A Tolna-Mözs ezzel elvette a címvédő pályaelőnyét, és ha a párharc második, április 14-i összecsapását is megnyeri hazai környezetben, bejut a bajnoki döntőbe. DEAC-siker esetén harmadik, mindent eldöntő mérkőzésre kerül sor a hajdúsági városban.

Folk Zsuzsanna szerezte a tolna-mözsiek vezető találatát 
Forrás: DEAC Futsal

NB I, elődöntő, 1. mérkőzés
DEAC–2F-Bau Tolna-Mözs 1–2 (0–2)
Debrecen, v.: Szűcs L. (Kriston, Petrika)
DEAC: Kopjári – Tóth N., Üveges, Gajzágó, Horváth V. Csere: Pozsgai, André, Rácz A., Nagy A., Krascsenics Cs., Fülöp D., Nagy M., Hardon, Czégény. Vezetőedző: Quirikó Vivien
Tolna-Mözs: Deczki – Wiesner, Bajcsy, Vámosi, Kiss G. Csere: Fekete E., Szalkai, Sajabó, Krascsenics P., Paranai, Koch, Folk. Vezetőedző: Reveland Zoltán
Gólszerző: Üveges (25.), illetve Folk (9.), Krascsenics P. (12.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!