Ingatlanbazár

2023.07.29. 09:00

Az egész család együtt nyaralhat ebben az eladó nyaralóban

A Tolna vármegyei ingatlanban az egész család együtt nyaralhat, a 23 négyzetméteresnappali pedig remek terepe lehet a közös időtöltésnek. Ha pedig kicsit elvonulnánk, arra remek lehetőség a felső szinten lévő hangulatos erkély vagy a terasz az alsó szinten.

Teol.hu

TAMÁSI STRAND KÖZELI ÜDÜLŐ ELADÓ

Nyugodt, csendes környéken, jó állapotú, 65 m2-es nyaraló eladó.

 

A nagy nappali-étkező (23,5 nm) lehetőséget ad a családnak a közös együttléthez. A konyhából közvetlenül lehet tálalni az ételt. Az épültben az alsó és a felső szinten is található fürdő, WC. Az emeletre világos, üvegtéglás lépcsőházon keresztül lehet feljutni. Az emeleten kettő, bruttó 11,2 nm, nettó 7,2 nm szoba található. A hely kihasználását a beépített szekrények teszik lehetővé. 

 

Ha frisslevegőre vágyik az ember, az alsó szinten terasz lehet kimenni, a felső szinten pedig egy hangulatoserkély áll a rendelkezésre. Az épület alatt 9 nm-es pince található. Az autó számára egy fedett beálló biztosított.

 

 

További eladó otthonok és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!