Közélet

2008.03.27. 20:32

Nem hajlandó lemondani az elítélt MSZP-s képviselő

Nem mond le Szabó Gábor bonyhádi MSZP-s képviselő - derült ki a közgyűlésen.

Rácz Tibor

Mint ahogy az már megszokott, a polgármester és az alpolgármester egy hónap alatt végezett munkájáról szóló beszámoló volt az első napirendi pont a bonyhádi képviselő-testület ülésén. Ám hangulatában valamelyest különbözött az átlagostól. Szabó Gábor MSZP-s képviselő azt mondta hozzászólásában a Fidesz helyi csoportjának közel egy hónappal ezelőtti sajtótájékoztatójára reagálva, hogy nem hajlandó lemondani képviselői tagságáról.
- Erre csak akkor vagyok hajlandó, ha az MSZP és az SZDSZ arra felszólít - hangsúlyozta, majd néhány percre elhagyta a tanácstermet. Ez azért is érdekes volt, mert őt kérték fel jegyzőkönyv hitelesítőnek. Ám visszatérte után a közjáték is végetért, majd kezdődhetett a munka.

Mint azt korábban már megírtuk Szabó Gábort azért szólította fel lemondásra a Fidesz helyi szervezete, mert kiderült hogy a képviselő korábban jogerősen elítélték, s'' így indult az önkormányzati választásokon.

A közgyűlésen felmerülő egyéb témákról és döntésekről a Tolnai Népújság március 28-i (pénteki) számában olvashat!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!