Közélet

2010.10.06. 19:25

Öröm a köbön! Jól vannak a hármas ikrek

– Jól érzem magam az apa szerepben, néhány hete madarat lehetne velem fogatni – mondta mosollyal az arcán Jäger Tamás, a bonyhádi hármas ikrek édesapja.

Vizin B.

Mint arról korábban beszámoltunk, nem mindennapi élményben volt része egy bonyhádi házaspárnak: Jägerné Éberhardt Ágnes hármas ikreknek adott életet.

A boldog apukától megtudtuk, hogy az elmúlt héten jöhetett haza a kórházból a kis Domán és Molli az édesanyjukkal. Míg a jelenleg 1740 grammot nyomó Lottika vélhetően jövő héten pillanthatja meg bonyhádi gyerekszobáját. Órát lehetne igazítani a lurkókhoz, mert pontosan három óránként esznek, majd alszanak.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A bonyhádi Jägerné Éberhardt Ágnes a kis Lottival (balra), Dománnal és Mollival a még pécsi szülészeti klinikán
[/caption]
Tamás azt is megosztotta velünk, hogy a család tagjai nagyon sokat segítenek nekik, nélkülük képtelenek lennének a nap huszonnégy órájában helytállni.

– Minden problémát áthidalunk, mert a lényeg, hogy jó egészségnek örvendenek a gyermekeinek – mondta boldogan az apa. A kis Lotti hazaérkezésével pedig új kép kerülhet hamarosan a családi fotóalbumba.

Kattintson a nagyobb képért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!