Közélet

2013.10.25. 17:52

Kinevezések, új orvosok és évfordulók a kórházban

A megyei kórház hagyományos Balassa-napi ünnepségén a kitüntetések, dicséretek mellett a kinevezésekről, az új orvosokról, illetve a jelentős jubileumokról is szó esett.

TEOL/V.M.

2013-ban főorvosi kinevezésben részesült a Kórházi Tudományos Tanács javaslata és a főigazgató döntése alapján dr. Cifra János (Pathológia), dr. Schneider Ildikó (Neurológia), dr. Vendég Magdolna (Pszichiátria) és dr. Vörös Veronika (Neurológia). Adjunktusi kinevezésben részesült
dr. Czindrity Mária (Neurológia), dr. Molnár Gabriella (Neurológia), dr. Simonné dr. Gábriel Orsolya (Pszichiátria) és dr. Szloszár Márta (Neurológia). A megyei kórház új orvosai: dr. Domán István (Ortopédiai osztály vezető főorvos), dr. Tóth Gergely (Gyermekgyógyászati osztály vezető főorvos), dr. Borbély Andrea Ágnes (Sürgősségi Betegellátó osztály szakorvos) és dr. Péter Oszkár (Szülészet szakorvos).

A kórházért és a betegekért végzett munkájuk kerek évfordulója alkalmából köszöntötték dr. Tánczos Rozália főorvost, akinek vezetésével immár 45 éve jött létre a Kórházhigiénés osztály,  dr. Péntek Zoltán főorvost, akinek vezetésével 40 éve kezdődtek a mammográfiai szűrések, dr. Pasztarak Erzsébet főorvost, akinek vezetése alatt 25 éve jött létre önálló Izotópdiagnosztikai laboratórium, valamint dr. Wagner Gyula főorvost, aki 25 éve indította a Haemodialízis programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!