rajzpályázat

2019.02.14. 12:30

Szép feladat megjeleníteni a jövőbeli várost, Paksot

Pályázatot hirdetnek „Városunk 40 év múlva” címmel; április 15-is lehet beküldeni az alkotásokat.

Hanol Erzsébet

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Város Hete rendezvénysorozathoz kapcsolódóan alkotói pályázatot hirdetett a város önkormányzata és a Csengey Dénes Kulturális Központ. Paks idén ünnepli várossá válásának negyvenedik évfordulóját, ennek apropóján a pályázat címe: Városunk 40 év múlva. A cél, hogy a negyvenéves múltra visszatekintés mellett kreatív pályamunkákon keresztül, a fantázia és a tehetség segítségével jelenítsék meg a jövőbeli Paksot.

A művek lehetnek A/3-as vagy A/4-as méretű ceruza, toll, tus, kréta, akvarell, pasztell vagy bármely más szabadkézi technikával készített képek, illetve bármilyen más kézműves alkotás. Pályázni általános iskola felső tagozat, középiskolás, felnőtt és csoportos kategóriában lehet április 15-ig. A pályaműveket a Csengey Dénes Kulturális Központban Feilné Gyuricza Johannánál vagy az Információs Irodában 8 és 18 óra között kell leadni a pályázó adatainak feltüntetésével, valamint a kategória megjelölésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában