Kettős mérce

2023.07.14. 11:36

Fehér házi kokainbotrány: válaszokat várnak az amerikaiak

A képviselőház republikánus elnöke szerint a Biden család különleges elbánásban részesül.

MW

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden társaságában integet a washingtoni Fehér Ház Truman-balkonjáról 2022. július 4-én, a függetlenség napján

Forrás: MTI/EPA/Consolidated News Photos /Pool

Fotó: Chris Kleponis

A titkosszolgálat vizsgálatának sikertelensége a fehér házi kokainbotrány ügyében egy újabb példa az igazságszolgáltatás kettős mércéjére, mutatott rá Kevin McCarthy képviselőházi elnök a Fox News amerikai televíziós csatornának adott interjúban – írja a Magyar Nemzet.

A Fehér Házban még július 2-án találtak kábítószert, a nyugati szárny bejáratának közelében. A vizsgálat sikertelensége nagy felháborodást váltott ki.

Ez valószínűleg a legbiztonságosabb épület Amerikában. Amikor a saját biztonsági embereimmel érkezem, akkor is átmegyek a biztonsági ellenőrzésen

− mondta a képviselőház elnöke, hozzátéve, hogy az elnöki rezidencia folyamatos kamerás megfigyelés alatt áll. Az, hogy ennek ellenére sem sikerült megtalálni a kábítószer forrását, McCarthy szerint arra utal, hogy a Biden család különleges elbánásban részesül.

McCarthy szerint ez már messze nem az első furcsaság a Biden család és az igazságszolgáltatási rendszer viszonyában.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában