Labdarúgó NB I

2017.09.30. 20:40

Az Újpest megszakította a Debrecen győzelmi sorozatát

Az Újpest otthon 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga tizenegyedik fordulójában szombaton.

Budapest, 2017. szeptember 30. Az újpesti Balázs Benjámin (j) és a debreceni Könyves Norbert a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Újpest FC - Debreceni VSC mérkõzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2017. szeptember 30-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az Újpest ötödször végzett döntetlenre a bajnoki szezonban, míg az idényt visszafogottan – három vereséggel és két döntetlennel – kezdő Debrecennek megszakadt ötmeccses győzelmi sorozata.

Az első félidő közepén Pávkovics Bence révén az újpestiek kerültek előnybe, a vendégek Takács Tamás góljával még a szünet előtt egyenlítettek. A második játékrész kevesebb izgalmat és gólhelyzetet tartogatott, mindkét csapat a biztonságra helyezte a hangsúlyt. Az Újpest némi mezőnyfölényben játszott, a Debrecen a kontráiban bízott, de egyik sem vezetett eredményre.

Meccsadatok:

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Újpest FC – DVSC 1-1 (1-1)

Szusza Ferenc Stadion, 3139 néző, v.: Karakó

Gólszerzők: Pávkovics (23.), illetve Takács T. (35.)

Sárga lap: Mohl (44.), Nwobodo (45.), Novothny (81.), illetve Varga K. (38.)

Újpest FC:

Pajovic – Balázs B., Litauszki, Pávkovics, Mohl – Sankovic, Windecker, Nagy D. (Pauljevic, 89.), Nwobodo (Simon K., 76.) – Novothny, Tischler (Zsótér, 67.)

DVSC:

Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Varga K. (Nagy K., 84.), Tőzsér, Jovanovic, Bódi – Takács T. (Sós B., 71.), Könyves (Tisza, 76.)

(Borítókép: Az újpesti Balázs Benjámin (j) és a debreceni Könyves Norbert a mérkőzésen. Forrás: MTI / Czeglédi Zsolt)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában