pályázat

2020.09.28. 16:20

Okosbútort nyert iskolájának két diák

Hanol Erzsébet

Forrás: MVM

Két Tolna megyei iskola is sikerrel járt az MVM Okosbútor versenyén. A paksi Energetikai Technikum és Kollégium, valamint a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola gyarapodhat nagy értékű okosbútorral, miután mindkét intézmény egy-egy diákja az energetikai-fenntarthatósági témájú keresztrejtvény tíz leggyorsabb megfejtője között végzett.

Miként az a közleményből kiderül, a versenyre az ország 397 iskolájának közel 2200 diákja nevezett, és végül 317 diák küldött be hibátlan megfejtést. A tíz leggyorsabb tanuló iskolája gazdagodhat egy-egy fából készült, nagyméretű, szabadtéri, napelemmel és USB-aljzattal szerelt, telefontöltésre is alkalmas, sötétben pedig hangulatvilágítást adó, művészeti alkotásnak is beillő, KisKígyó fantázianevű okosbútorral.

Az MVM Csoport kiemelten kezeli az energetikai innovációk támogatását, illetve az energetikához kapcsolódó ismeretterjesztést, oktatást. Céljuk, hogy a fiatalok körében népszerűsítsék az energetikával kapcsolatos témákat.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!