Ország-világ

2020.06.26. 22:07

Megafon Központ: többé senkinek sem kell hallgatnia! (videó)

A nemzeti hangok megtalálása és felerősítése a Megafon Központ célja az interneten.

Sokan úgy érezzük, hogy a nemzeti, konzervatív hangok alig jelennek meg a közösségi médiában, miközben a balliberális tartalmak cunamiként jönnek velünk szembe. Ezen szeretnénk mi változtatni – fogalmazott a Mandinernek Kovács István, a Megafon Központ alapítója, akit korábban az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatójaként ismerhettünk meg.

Kovács István elmondta, a Megafon mottója az, hogy „mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, de szeretnénk, ha te is hallatnád a hangod”.

„Félreértés ne essék, mi nem ideológiai képzést nyújtunk, hanem felerősítjük a konzervatív hangokat az online térben. Az a célunk, hogy mindenki a saját hangján szólaljon meg – csak hangosabban, látványosabban, érthetőbben. Ehhez nyújt segítséget a Megafon. Többféle lehetőség közül választhatnak a jelentkezők. Az ősszel induló képzéseken megmutatjuk, mik a legújabb trendek, és hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi médiát. De ha valaki csak azt szeretné, hogy egy már meglévő tartalom, például videóblog több emberhez eljusson, abban is tudunk segíteni” – tette hozzá az alapító.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!