Bulvár-celeb

2023.06.21. 15:00

Biztosan nem találná ki, mi az a téma, amitől Nagy Feró rendszeresen sírva fakad (videó)

A kemény rocker megánéleti titkot árult el.

MW

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Feró nagypapaként egy másik oldaláról mutatkozik meg, az unokáitól ugyanis mindig meghatódik, volt, hogy örömében pár könnycseppet is elmorzsolt.

A zenész Mokka vendégeként a nagypapaság örömeiről, négy unokájáról és a velük való kapcsolatáról beszélt. Kiemelte, hogy leginkább Nimród unokájával van szimbiózisban, személyiségüket tekintve vele hasonlítanak legjobban.

Ennek ellenére mindannyiukkal megtalálja a közös hangot, ugyanis a kicsik odáig vannak a nagypapa dalaiért. Rendszeresen követelik tőle a "8 óra munkát", de szívesen hallgatják a "Boldog szép napokat" is.

Feró igyekszik laza nagypapa lenni, szerinte megengedőbbnek kell lennie a nagyszülőknek, mint a szülőknek.

Én úgy gondolom, hogy egy nagypapának és egy nagymamának az a dolga, hogy minden olyan dolgot megcsináljon az unokájával, amit a szülei nem engednek. Mert a szülői terror az szörnyű

- mondta humorosan az énekes.

Az énekes elmesélte azt is, hogy az egyik unokája szinte még alig tud beszélni, de már videóhívásban szokott beszélni  a nagypapával. 

Már kétévesen fel tud hívni! Hihetetlen! Alig tudunk beszélgetni, mert ő még alig beszél, és akkor én elsírom magam, olyan boldog vagyok

- mondta büszkén a Beatrice frontembere, aki elárulta, hogy az unokák van, hogy jobban hiányoznak neki, mint a saját gyermekei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában