Bulvár-celeb

2023.12.28. 05:00

Bochkor Gábor megbánta a szakítást, sírva könyörgött Molnár Anikónak

A rádiós gyűrűt vett a manapság már az OnlyFansből élő Molnár Anikónak.

Forrás: TV2

Molnár Anikó jó húsz éve hónapokig járt titokban Bochkor Gáborral, aztán A Nagy (N)Ő indulásakor válaszút elé állította a rádióst, aminek érdekes eredménye lett – legalábbis így mesélte a pornómodell egy friss podcastadásban.

"Amikor elvállaltam A Nagy Őt, B. Gábor volt a párom titokban, már öt hónapja. Mondogattam is neki, hogy nekem nem olyan jó, hogy csak a négy fal között találkozunk. Ugyanakkor a műsorban való részvételem nyilvánvaló alapkövetelménye az volt, hogy egyedülálló legyek.
Én felvázoltam, hogy két lehetőségünk van. Vagy elfogadom a felkérést, és nem találkozom vele többet, vagy nemet mondok, és felvállaljuk a kapcsolatunkat. Erre annyit mondott, hogy vállaljam el.

Ez egyébként egy gyomros volt tőle" 

– idézte Molnár Anikót a Ripost.

"Aláírtam a szerződést, ő pedig elkezdett pánikolni, és magyarázta, hogy ettől nekünk nem kell szakítanunk, de nyilván kellett, hiszen senkit nem akartam átverni. Amikor pedig elkezdődött a műsor, akkor jött rá, hogy elengedett huszonöt pasi közé, és ez így nem lesz jó.
Valahol azért ő is szeretett engem.

A műsor kellős közepén Gábor elő is került, sírva, zokogva, könyörögve, hogy ő ezt nem bírja és mennyire megbánta, hogy elengedett. Kérte, hogy a műsort ugyan csináljam végig, de azért találkozzunk. Gondolj bele, hogy még ment a műsor, amikor kaptam tőle egy eljegyzési gyűrűt, vagyis megkérte a kezemet"

– mesélte a manapság már az OnlyFansből élő Molnár Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában