Bulvár-celeb

2021.10.13. 09:47

Munkából hazafelé kocsiba tuszkolták és megerőszakolták az érdi nőt

Az érdi nyomozók felkutatták és elfogták azt a 36 éves férfit, aki hónapokon keresztül, az erőszaktól sem visszariadva zaklatta párjelöltjét – a gyanú szerint.

Forrás: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

Rettegő, kétségbeesett nő fordult segítségért a rendőrséghez október 8-án, majd elmesélte történetét: idén márciusban megismerkedett egy férfival, aki azóta folyamatosan, hol telefonon, hol személyesen zaklatja. Napi rendszerességgel várt rá a munkahelyénél, lakásánál, az sem tántorította el, hogy az áldozat 2021 májusában egy, a férfi számára ismeretlen helyre költözött. A 36 éves, szinte rögeszmésen ragaszkodó férfi továbbra is zaklatta, fenyegette, erőszakoskodott vele.

Előfordult, hogy munka után megvárta és a kocsijába tuszkolta. A nő próbált menekülni, T. Róbert azonban nem hagyta, kezénél és ruhájánál fogva rángatta és húzta vissza az autóba.

A kocsival aztán hol a budapesti, hol a budaörsi lakására vitte, ahol molesztálta, simogatta, fogdosta és akarata ellenére közösült a nővel.

A police.hu beszámolója szerint az érdi nyomozók a bejelentést hallva megindultak a férfi lehetséges lakcímeire, budapesti lakásáról állították elő, majd gyanúsítása és kihallgatása után őrizetbe vették.

T. Róbert a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta, állítása szerint a nővel szeretik egymást, és nem is érti, miért történik vele ez az egész.

Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése bűntettének, valamint zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett T. Róbert letartóztatását, a bíróság 2021. október 12-én helyt adott az ügyészi indítványnak és elrendelte személyi szabadságának legsúlyosabb korlátozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában