Közép-Európa legnagyobb rockzenekara

2023.05.14. 09:27

Nagyszabású koncertet ad a CityRocks Veszprémben és Szatmárnémetiben

Nagyszabású koncertet ad a több száz rockzenészből álló CityRocks június 18-án Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben, majd július 29-én az erdélyi Szatmárnémetiben.

MW

A program célja az amatőr zenélés népszerűsítése

Forrás: cityrocks.hu

A CityRocks Veszprémbe a Hangjáték, a VEB2023 EKF zenei fejlesztési program meghívására érkezik - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.   

Mint írják, 

a program célja az amatőr zenélés népszerűsítése, a zenei oktatás, a közösségi zenélés új, városi koncepciójának kialakítása.

A CityRocks veszprémi és az erdélyi kétórás koncertjére énekesek, gitárosok, basszusgitárosok, dobosok és billentyűs hangszeresek is jelentkezhetnek fellépőnek. A felvételt nyerő zenészek a szervezők által készített oktatóvideók segítségével készülhetnek fel, így a kevésbé rutinos zenészek is helyt tudnak állni. Jelentkezni saját zenei produkcióról készült videóval lehet a www.cityrocks.eu oldalon.   

A koncerteken sok száz zenész, a kisgyerektől az idős emberekig, a gyári munkástól a topmenedzserig vesz majd részt - idézi a tájékoztató Gajda Ferenc főszervezőt, aki szerint mindkét helyszín szimbolikus tartalommal is bír. A veszprémi rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre.   

Az erdélyi koncert a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának támogatásával, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében valósul meg - áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában