Celebfigyelő

2024.03.15. 16:23

Kovács Gergőt lelkes közönség fogadta Diósberényben

Kovács Gergő szekszárdi énekes közösségi oldalán sorra kapja a gratulációkat diósberényi koncertje után. Mint ismert, az énekesért sokan aggódtak, mert múlt év végén koronavírus betegsége miatt egy időre ott kellett hagynia a színpadot. Diósberényben nőnap alkalmából lépett fel.

Brunner Mónika

Kovács Gergő énekes fellépése után sorra kapja a gratulációkat - Beküldött kép

Sorra kapja a gratulációkat Kovács Gergő szekszárdi énekes diósberényi koncertje után. A koncertfotókat a közösségi oldalán közzétette, valamint ott így számolt be a fellépéséről: 

"Lelkes közönség, szuper hangulat és teltház volt tegnap Diósberényben, a Nőnapi koncertemen! Köszönöm mindenkinek, aki eljött!"

Kovács Gergő a diósberényi Művelődési Házban lépett fel március kilencedikén. A fellépésének sokan már csak azért is örülnek, mert az énekes múlt év végén koronavírus betegsége miatt hagyta ott egy időre a színpadot. 

Akkor lapunknak többek között elmondta, hogy az adventi időszakban nagyon sok előadása volt és lett is volna még, ám miután napról napra jobban kezdett gyengülni, végül orvosi segítségre lett szüksége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!