Celebfigyelő

2024.04.05. 16:03

Budavári Fülöp segíti a közösségi médiában bántalmazottakat

Budavári Fülöp szekszárdi influencer nevéhez fűződő Együtt a bántalmazás ellen nevű projektsorozat a közösségi oldalakon történő bántalmazások ellen is küzd, például a lejárató, bántó kommentek, sértő mondatok kíséretében történő továbbosztás ellen is.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp 2022-ben két másik sztárral, Young G Bécivel és Béci feleségével Norinával egy fővárosi gálaesten

Fotó: Szabolcs László

Budavári Fülöp Amerikában építi karrierjét, ám szorosan kötődik hazánkhoz, szülővárosához Szekszárdhoz, legutóbb édesanyja látogatta meg a tengerentúlon. 

Budavári Fülöp sikeres ember, aki a nyilvánosságnak beszélt a hírnév árnyoldalairól is. Gyerekkorában a társai bántalmazták a túlsúlya miatt. Az Együtt a bántalmazás ellen projektjét dr. Hevesi Kriszta pszichológussal jegyzi. 

Az Együtt a bántalmazás ellen ismerteti, hogy a közösségi oldalakon mindenki csak a legtökéletesebb pillanatait akarja megosztani, az aktuális, társadalmilag elfogadott képeknek megfelelni. Tanácsokat is adnak, hogy mit lehet tenni a digitális bántalmazás ellen. Például kevesebb időt tölteni a közösségi média felületeken, figyelni arra, hogy ne vigyük túlzásba a lájkolást, valamint tartsuk észben, hogy akkor sem maradunk le semmiről, ha néhány posztot kihagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!