Gazdit keresünk!

2019.02.04. 13:00

Három gyönyörű kutyusnak keresnek otthont

Gazdikereső rovatunkban most a KIRA Völgységi Kutyamentő Egyesület három védencét ajánljunk olvasóink figyelmébe, hátha szívesen befogadnák valamelyikőjüket az otthonukba és szívükbe.

TEOL

Fotó: Beküldött képek

Farina egy kis termetű, aranyos védence a KIRA Völgységi Kutyamentő Egyesületnek. Jelenleg testvéreivel együtt ideiglenes családnál él, ahol két kisgyerek is van, tehát nyugodt szívvel ajánlják őt akár gyerekes családba is. A kutyus minden oltását megkapta, chipezve van. Ivartalanításra kötelező visszavinni az egyesülethez, tehát csak olyanok jelentkezését várják Bonyhádról és környékéről, akik ezt megértik és elfogadják. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Farina

Tyson gyönyörű, csupa izom kutya. Alig több másfél évesnél, de csak az ég tudja hány „gazdája” volt eddig. A KIRÁ-nál négyről tudnak, de valószínű, sokkal több helyen megfordult már. Ez a gyönyörűség szinte remeg egy kis simogatásért, annyira szereti az embereket, annyira szeretne már végre tartozni valakihez, olyan valakihez, aki soha többé nem dobja őt el magától, hanem tisztességesen, felelősséggel és szeretettel gondoskodik róla. Ha van olyan ember Bonyhádon vagy környékén, aki megmutatná neki az élet szebbik oldalát is, az érdeklődjön a [email protected] e-mail címen. Tyson is megkapta minden oltását, chipjét és ivartalanítva van.

Tyson

Tracy nyolchónapos, amiből ötöt egy méteres láncon, bokáig érő sárban, egy széllel bélelt „kutyaházhoz” kötve élt le. Ez a csodaszép leányzó is amolyan ingyen, ajándékba elvihető kutya volt. Mindegy volt kinek adják, hova kerül, mi a szándék vele. Oltási programja befejeztével, ivartalanítás után gazdikereső ő is. Érdeklődni szintén a [email protected] e-mail címen lehet.

Tracy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában