térzene

2020.06.06. 09:30

A Medinai Tambura Zenekar több műfajban is bemutatkozott

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

A Medinai Tambura Zenekar volt a Szekszárdi Szabadtéri Kultúrpercek legutóbbi fellépője a 160 lakásos társasház és a Babits Mihály Kulturális Központ közötti téren.

A medinaiak remek hangulatot teremtettek (Fotó: Mártonfai Dénes)

Bár az időjárás sokáig kétségessé tette a koncertet, és a műsor ideje alatt is végig lógott az eső lába, nem maradtak muzsikaszó nélkül az arra járók. A kulturális központ árkádja jó szolgálatot tett a zenészek számára, a közönség tagjai pedig esernyőkkel óvták magukat a csapadéktól. Megérte kitartani, hiszen több műfaj ismert dallama felcsendült a koncerten.

A rendezvénysorozat ma folytatódik. A nap folyamán a Csobogó együttes lép fel a város több pontján, így a Perczel Mór utcában, a 160 lakásos társasház és a Babits Mihály Kulturális Központ közötti téren, a Garay téren, a kórház parkolójában, a Létay Menyhért utcai játszótéren, az Energia parkban és a Kálvária-kilátónál. Vasárnap sem maradnak szabadtéri kultúrpercek nélkül a zenekedvelők. A Szent Efrém Férfikar délután előbb Bajcsy-Zsilinszky fasoron, majd a Béla király téren ad műsort. A részletes menetrend IDE kattintva böngészhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában