Celebfigyelő

2022.04.18. 15:41

Így posztoltak a héten a Tolna megyei hírességek

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Április 11-e, A magyar költészet napja alkalmából Dsida Jenő versét posztolta közösségi oldalán Földes Eszter, szekszárdi születésű színésznő. Az Arany és kék szavakkal című költemény mellé egy fekete-fehér fotót is mellékelt.

 Az Atomerőmű KSC Szekszárd is megemlékezett József Attila születésnapjáról közösségi oldalán. A bajnoki döntőre készülő kosarasok közül Bálint Réka csapatkapitány, Miklós Melinda és Holcz Rebeka szavalta el a költő Szeretném, ha vadalmafa lennék című költeményét.

Április 12-én egy szomorú évfordulóról emlékezett meg FB-oldalán Kovács Lajos. A bátaszéki származású színművész posztjával a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapjára hívta fel a figyelmet.

Potápi Árpád János húsvét előtt az MTVA székházában járt, ahol a M1 híradójának adott értékelést az országgyűlési választásról a külhoni magyarok által leadott szavazatok tükrében. A Bonyhád-dombóvári körzetben hetedik alkalommal megválasztott képviselő a beszélgetést követően fotózkodott a TV Macival, az Esti Mese kedves figurájával, aki éppen 59 éve tűnt fel először a televízióban.

A munkája miatt mostanában hajnalban kelő Köllő Babett rácsodálkozott az ébredő (fő)város fényeire és illataira. A közösségi médiában igen aktív, bonyhádi származású színész-műsorvezető mindjárt meg is kérdezte húszezres követő táborát, vajon ők is szeretnek-e korán kelni, vagy inkább „alvósak”. És Te, szeretsz korán kelni?   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában