Miss Alpok Adria

2022.10.06. 13:30

Nemzetközi szépségverseny válogatóját rendezik Pakson

A Miss Alpok Adria nemzetközi szépségverseny szervezői keresik Tolna megye szép lányait.

G. R.

A koronavírus-járvány miatt utoljára 2019-ben rendeztek Miss Alpok Adria versenyt (Fotó: TN-archív)

Várják olyan 14 és 28 év közötti lányok jelentkezését, akik nemcsak szépek, hanem egy nemesebb célt is tudnak képviselni – tájékoztatta lapunkat a paksi önkormányzat. A megmérettetésre a jelentkezési határidő október 20. További információ és jelentkezés a 30 360-2075-ös telefonszámon és a [email protected] e-mail címen elérhető. Értékes nyeremények várnak minden versenyzőre. 

A Miss Alpok Adria szépségverseny Olaszországból indult, és mára kilenc ország: Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino szép lányai indulnak a megtisztelő címért. Az előválogatások, az országos döntők sora és a központi nemzetközi gála összességében több tízezer néző előtt zajlik, a rendezvényeket kiemelt figyelemmel kíséri több ország rádió és tévé állomása, valamint az írott sajtó. Magyarországon 2001-ben rendezték meg az első alkalommal az előválogatókat. A Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna megyei döntője és Paks Szépe választás október 29-én lesz az Erzsébet Nagy Szállodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában