Újra

2023.02.10. 19:00

Hamarosan nyit a Tamási gyógyfürdő

Egyelőre csak hétvégente látogatható az intézmény, amelyet immár a város üzemeltet.

Ábrahám-Gazsó Rita

A Tamási Gyógyfürdő

Fotó: Makovics Kornél

Egyelőre még csak részlegesen, de március 3-tól újra megnyitja kapuit a Tamási Termálfürdő a látogatók előtt – tájékoztatott a hírről közösségi oldalán a fürdő. – E naptól hétvégenként, pénteken és szombaton megnyitjuk a szaunavilágot, és egy kültéri termál medencét. A nyitvatartási napokon a teljes szauna világ minden szolgáltatásával együtt – finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sószoba, aroma-fény terápiás szauna, hideg- és melegvizes Kneipp-medencék, csobbanó medence –, illetve egy kültéri, félig fedett termál medence üzemel majd – olvasható.

Azt írják, terveik szerint és az időjárás függvényében május 13-ától folyamatos nyitva tartással a külső strandfürdő és a szaunavilág, valamint a vendéglátó egységek várják majd a vendégeket. A tájékoztatás szerint az érvényes Tamási kártyák mellett a Tamási lakcímigazolvánnyal rendelkező vendégek részére minden jegy árából húsz százalék kedvezményt biztosítanak. Mint írják, a további részletekről, hírekről a fürdő honlapján és közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatnak mindenkit.

Ahogy hírt adtunk róla, decemberben döntött a helyi testület arról, hogy a fürdőt január 1-től a város tulajdonában álló Tamási Vagyongazdálkodó Kft. üzemelteti tovább. Néhány hete jeleztük, hogy Tamási képviselőtestületének legutóbbi ülésén elhangzott: folytatódik a gyógyfürdő helyreállítását megcélzó tervezési feladatok előkészítése, jelenleg a felújításához szükséges közbeszerzési eljárás kidolgozása zajlik, amelyhez készülnek a szakági tervek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában