Hőgyészi Agrokémiai Kft.

2022.07.11. 10:20

Közösséget erősített az évértékelő rendezvény

Bár a gazdasági feltételrendszer továbbra is nehéz, a kihívások száma nem csökken, mégis képes tartani, sőt, erősíteni piaci pozícióit a Hőgyészi Agrokémiai Kft.

Szeri Árpád

A gazdasági nehézségek ellenére kiváló teljesítményt mutathat fel a Hőgyészi Agrokémiai Kft. (Fotó: M. D.)

A munkatársi gárda tavaly is elismerésre méltóan megfelelt a kihívásoknak – mondta el lapunknak Kőszegi László tulajdonos. Ezt a teljesítményt ünnepelte meg a múlt hét végén a cég Hőgyészen, a Vincellérházban. Hagyománya van az ilyen rendezvényeknek, hiszen korábban a vezetés évente kétszer is méltatta az eredményeket. A járványveszély miatt azonban két és fél évig szüneteltek ezek a találkozók.

Az öröm annál nagyobb volt a mostani összejövetelen, melyen közel hetvenen jelentek meg. Évértékelőt Bordi Richárd ügyvezető tartott, majd Kőszegi László tulajdonos mondott köszöntőt. Valamennyi munkatárs jutalomban részesült, négyen az ötéves, ketten a huszonöt éves jubileum révén vehettek át elismerést. A vállalat elbúcsúztatta most nyugalomba vonuló dolgozóját is. A fehér asztal mellett tartott, zenés rendezvény baráti beszélgetéssekkel járult hozzá közösség erősítéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!