Vállalkozásfejlesztés

2024.03.21. 20:43

Üzletek köttettek a kamara rendezvényén

Sikeresen zárult a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtöki, Hőgyészen megtartott üzletember találkozója. A programnak köszönhetően több partnerségi kapcsolat is elindult.

Bencze Péter

Közel két tucat vállalkozás képviselői vettek részt a kamara csütörtöki programján a hőgyészi művelődési házban. A cégvezetők elsőként előadásokat hallgathattak meg az elérhető és várható vállalkozásfejlesztési támogatásokról, pályázati lehetőségekről, a kamara térség és vállalkozásfejlesztési programcsomagjáról.

Legalább fél tucat üzleti együttműködés köttetett meg a kamara rendezvényén. fotó: MW archívum

Ezt követően a megjelentek bemutatták saját vállalkozásaikat, végül kötetlen beszélgetés következett. Hornok Jenő, a kamara vállalkozásfejlesztési osztályvezetője azt mondta portálunknak, a program kifejezetten eredményesnek mondható és biztos abban, hogy az első találkozó végére legalább hat együttműködés rajzolódott ki.

A kamara egész héten programokkal várta a vállalkozókat Dombóváron, Tamásiban és Bonyhádon is. A szervezet még februárban indított vállalkozásfejlesztési programsorozatot, amely áprilisban is folytatódik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!