Nagycsaládosok

2018.01.23. 12:20

Elismeréseket és ajándékot vettek át az ünnepségen

Mauthner Ilona

A nagycsaládosok Al-Duna régiójának önkénteseit és vezetőit köszöntötték a múlt hét végén Bátaszéken. Simondiné Bálint Zita bátaszéki egyesületi titkár elmondta, 14 egyesületvezető és 35 önkéntes fogadta el a régiós titkár és a bátaszéki egyesület meghívását.

A rendezvényen részt vett Bátaszék polgármestere, dr. Bozsolik Róbert, valamint az országos elnökség tagja, Fekete László is. Az ünnepség egy ismerkedő ebéddel kezdődött, majd egy kis városnéző séta után a művelődési házban folytatódott.

A meghívottak meghallgatták a bátaszéki egyesület gyermekeinek műsorát, akik verssel, mesével, gitárjátékkal és énekkel varázsoltak ünnepi hangulatot. Ezt követően Vargáné Kunczt Orsolya, a régió titkára szólította az egyesület vezetőit, hogy mutassák be a közösségüket és az önkénteseiket. Kitüntetésekre is sor került, a bátaszékiek közül Rangáné Tresz Tímea, Sági Lajosné és Simondiné Bálint Zita vehette át az elismerő oklevelet és az ezzel járó ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!