rendőrségi hírek

2021.02.11. 11:17

Kétszázkettővel hasított a fotóverseny „győztese”

A Tolna megyei rendőrök ezúttal a 6-os számú főúton ellenőrizték a járművek sebességét.

TEOL

Forrás: police.hu

A balesetek megelőzése érdekében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan ellenőrzik a megye útjain közlekedőket. A rendőrök rendszeresen mérnek sebességet a balesetek szempontjából a legveszélyesebbnek ítélt útszakaszokon, így különösen azokon a helyeken, ahol súlyos sérüléssel járó vagy halálos kimenetelű baleset történt az elmúlt időszakban. Az elmúlt napokban a Forgalomellenőrző Alosztály járőrei a 6-os számú főút dunaföldvári szakaszán végeztek sebesség-ellenőrzést – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki a megengedett 90 km/órás sebesség helyett 202 km/órás sebességgel haladt, amikor lencsevégre akadt. A rendőrök a járművet megállították, és azonnal intézkedtek a sofőrrel szemben, aki elismerte a felelősségét. A hatályos jogszabályok szerint a férfi 300 000 forint közigazgatási bírságot és nyolc közlekedési büntetőpontot kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában