Hétvégi beavatkozások

2021.04.12. 14:40

Tűzesetek és műszaki mentések is adtak munkát a tűzoltóknak

TEOL

Forrás: TMRFK

Hat tűzesthez és három műszaki mentéshez vonultak Tolna megye tűzoltói a hétvégén – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

A jelentősebb tűzesetek közül beszámolónk élére kívánkozik, hogy 25 körbála égett Mucsiban szombat délután. A bonyhádi hivatásos tűzoltók két szerelt vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a Dózsa György utcában felcsapó lángokat.

Péntek este mintegy ezer négyzetméteren foltokban égett gaz és avar Bogyiszlón, a Kántorna utcában. A lángokat Tolna város önkormányzati tűzoltói egy gyorsbeavatkozó vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült annak az autónak a vezetője, amely szombat délután Sárpilisnél, az 5113-as út 15. kilométerszelvényénél hajtott árokba és ott egy fának csapódott (az esetről itt írtunk részletesen). A műszaki mentéshez riasztott szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, amelynek utasa önállóan hagyta el az összetört járművet.

Borítóképünk: a tűzoltók áramtalanították a Sárpilis és Decs között árokba hajtott autót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában