Baleseti összefoglaló

2021.07.12. 10:27

Ketten sérültek a megye útjain a hétvégén

TEOL

Fotó: TMRFK

 

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett július 10-én, szombaton az esti órákban a 651-es úton Iregszemcse irányából Nagykónyi felé.

A sofőr egy mezőgazdasági vontató előzésébe kezdett, de mivel szemből is jöttek, ezért a jármű vezetője visszarántotta a kormányt jobbra és a pótkocsi hátuljának ütközött, majd az árokba csapódott. A balesetben az autó utasa az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Fotó: TMRFK

Egy személygépkocsi vezetője haladt július 11-én, vasárnap a délutáni órákban Tamási belterületén, amikor hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból álló autónak. A baleset után a hátsó gépkocsi sofőrje rosszul lett, ezért őt kórházba szállították.

A hétvégén Tolna megye útjain további négy anyagi kárral járó baleset történt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünkön: Előbb egy pótkocsi hátuljának ütközött, majd az árokba csapódott egy autó Iregszemcse és Nagykónyi között

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában