Rablás

2022.02.15. 08:48

Ágyneműtartóba bújt a pincehelyi kocsmáros támadója

Rablás történt Pincehelyen, egy helyi pár támadta meg a kocsmárost. Mindkettőjüket rövid időn belül elfogták a tamási rendőrök.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Bejelentést tett a rendőrségre egy 66 éves pincehelyi férfi, mert február 13-án este, 10 óra körüli időben az általa üzemeltetett borozóban egy férfi és egy nő megtámadta, bántalmazták, majd kezeit lefogva elvették értékeit és távoztak. A bántalmazás során meg is sérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtést követően az elkövetők felkutatását megkezdték. Néhány óra múlva a kollégák elfogták egy rokonuk ozorai házában a fiatal párt, akik elkövethették a rablást. A férfi elbújt, az ágyneműtartóból került elő. 

A 21 éves nőt és 27 éves párját előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd mindkettőjüket őrizetbe vették. A gyanúba fogott pártól lefoglalták a jogtalanul megszerzett értékek egy részét is. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában