Rendőrségi összefoglaló

2022.06.30. 09:05

Súlyosan megsérült a 15 éves fiú, nem volt elég körültekintő

Egy súlyos, egy könnyű sérüléses, valamint öt anyagi káros baleset történt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 29-én.

TEOL

Későn észlelte az álló kocsit a férfi. (Fotó: police.hu)

Személyi sérüléses baleset történt 2022. június 29-én 16 óra körüli időben Felsőnyéken. Egy 15 éves helyi fiú gyalogosan akart az úttesten átkelni egy jármű takarásából kilépve, de nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező autónak, így az elütötte. A balesetben a gyalogos súlyosan megsérült - írja a police.hu.

A fiú az úttesten akart átkelni egy jármű takarásából kilépve, de nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező autónak, így az elütötte.

Személyi sérüléses baleset történt 2022. június 29-én 9 óra 15 perckor a 65-ös számú főúton. Egy 67 éves iregszemcsei férfi közlekedett autóval Iregszemcse irányából Tamási irányába, amikor az 53-as kilométerszelvény közelében, ott egy előtte forgalmi okból álló kocsit későn észlelt, és nekiütközött. A baleset során a sofőr az elsődleges információk szerint könnyebben sérült.

Ismét történt egy sorompó letörés is. 2022. június 29-én délután fél hat körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel közlekedett a 6318-as számú mellékúton Keszőhidegkút irányából Regöly irányába. A mellékút és a 40-es számú vasúti fővonal kereszteződésében, a fényjelző berendezés tilos jelzése ellenére behajtott a vasúti átjáróba, és a mozgásban lévő félsorompó csapórúdját letörte, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.

A rendőrök szerdán elfogtak egy főt, továbbá kettőt előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai 12 szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában